And first you go outside yourself (then, we transcend)


-

Vill bara komma ihåg för mig själv, att det var igår jag fick ett kortare "chocktillstånd", som egentligen inte gått över.. utan min själ "kollapsar" det mentala systemet (verbalt uttryck blir förstört) för att jag sluta med "flykten".

Jag kan egentligen aldrig förklara vad man menar, om jag är ärlig. Men bruset tvingar mig. Jag vet inte var jag ska ta vägen.

-

"Sanningar" ger ingenting. Verkligheten -i de svar som attackerat identiteten totalt, är en utanförliggande individualition; en känsla.

Människor man "inte gillar" (genom då man "ser igenom" deras mentala program, och värderingar) speglar att man "inte blir förstådd".. det är inte tillräckligt "djupt". Det "jävliga" attraherar därför ofta mer. Men jag HOPPAS att jag kan lära "dem"¨något, de har en mer balanserad struktur, som kan ge mig säkerhet och kärlek (samma mål).

Tidigare text

Skrivet: 19 Apr 2009 19:30    Ämne: Vårt machoistiska rollspel  

Har sovit i över ½ dygn pg av medicinen. Jag kan nu lösas upp eftersom jag accpeterar allt, inte som förut.


Vaknade för ett tag sen, av en lång och komplicerad "djup" sävlig dröm. Jag förstod att det handlar om den mänskliga FRIA VILJAN, och hur denna underordnat sig ett "spel" som vill "dö" eller "vinna", genom en slags försoning mellan olika "helheters" och "punkter/rolelers" komplex. Spelades upp i kugghjul/cirklar alltid nära att "komma på" eller "överlista" VILJAN -och ALLT detta "avhandlades" eller slingrade sig i hur vi vill uttrycka vår sexualitet för att känna tillfreställelse, och mystik genom att ANDRAS överlevnad/liv/död. (Drömmen rörde också "äktenskapet" mellan man och kvinna, kyrkan/giftermålet, och dårhus, att låta eller vänta någon dö pga dess "avvikande" steg).

Gav känslan av att vi är bortom och innan vår födelse och att detta är den fysiska osynliga/transparenta gemensamma med INDUVIDUALISERANDE kraften och elden.


Funderade på Jesus igår kväll och försökte prova eller acceptera det som sanningen/ryktet, eftersom jag själv upplevt identifikationen med frälsningen/Kritus, som eget JAG. Mitt medvetande är så "öppet" att jag tar in förnimmelser av detta, då igår.. men detta verkade övergå "ett komplex" av "vårt förflutna" som "mänsklighet"; baserat det religilösa rollspelet (utan relativ tid, försvarande av genom "fadern" -vårt "golv", strukturerna för medvetandet/skruvstädet för upplevelsen av RUM/kropp, som tar oss tillbaka genom att vi "blir vuxna/erfarna"). Läste in I MIG SJÄLV.. jagmedvethetens eller själens dolda "orm" utgörande (personligt kände jag detta) sökandet till RENING genom "rädsla för straff".. som gjort våra sinnens "psykotiska" [samhällets förvirring]. Samtidigt fattade jag att detta var ursprunget till allt annat jag väljer eller känner på den djupast emotionella nivån, och kommunicerade med det.

Jag vet vilka två KREATIVA intentioner "lösa" från "sitt ursprung" idag i vår smärta "fluktuerar". Det är lite obehagligt. (Jag förstår eller tar inte in "filsofiskt", alls, utan personligt känslomässigt utifrån centrala sökanden).


Försökte göra en "bro" mellan detta "nät" och ett "nästa steg" från DIMMA och förnekselse, till gud/icke-abolutism, som mitt eget jag och vilja... Fattade att jag levt eller lever totalt i en "dimma".. Men BLIR de tidigare strukturerna av mänsklighetens medvetande(-dysfuntkioner; utveckling).

-

Det känns som om jag säger samma saker hela tiden, allt känns "förgånget" och jag "underkastat" detta. Jag behöver INTE identifera mig med detta längre. Jag behöver SLUTA autoamtiskt ständigt sätta "gud" som centrum för en falsk uppmärksamhet/auktoritet (av de ERFARENHETER som kommit "hittils"), jag vill istället inte förneka någon, men sluta "idealisera" en "platta". Jag vill "tömma huvudet" rent. Kommer ihåg detta från tidigare, men då visste jag inte hur vår gamla integrering genom religion skapade.

Jag känner eller VET hur SMÄRTA kommer komma.


-allt det jag säger underordnar en "stil"-

Jag vill bli av med den eller förlösas genom den.


Det strömmar in en "närvaro" eller "levande" vetskap, om att livet HÄNDER -att det finns ett underliggande DRAMA (av själ)..





Det mänskliga traumat:

Jag låg i badkaret runt 00:30 i kväll en stund, det började leda till ångest. Började minnas hur jag långt tidigare kom fram till att min väldigt intellektuella identitetsrörelse medvetet sökte sig till situationer som orsakade ångest genom fysisk indentifikation med underliggande omedveten trauma. Jag hamnar ofta i en måttlig ångest av just värme. Jag har en ådra av mänskligt galenskap i mig, och detta har uppstått hos mig av en rent förutsägd natur. Jag borde undvika mental perversitet, men har skapat en roll i detta pga alienationens svåra konfronationer. Jag står fortfarande till viss del i konflikt till min mamma, min måne i oxen med tillvarobehov av det fysiska/sensuella/stabila-trygga, har mycket döda former, jag har aldrig riktigt evolverat utan stannat i "helvetet" eftersom jag inte förstår hur allt hänger ihop eftersom jag fått djupa känslomässiga behov avsagda i barndommen och intensiferat den här modellen jag beskriver, det stillade sig någongång i början av tonåren.



Värme/instängdhet relaterar till fostervattentillvaron, tvättfobi som 4-5 år, och sociala ångestkänslor som ungefär 10-14 år när jag när jag skämdes för att jag inte blev lika brun som mina kompisar. Jag har OFRIVILLIGT fått en svär omkring mig av min mor främst, som "ovanlig", hon har velat prata om mig i termer av duktighet etc.. vilket lett till ett personligt helvete eftersom jag velat bli av det surrealistiska rykte som sakta förstorats omkring mig, jag försökt hitta en identifikation genom mental aktivitet inom det "filosofiska", vilket blir en död öppen form för allt som är "holistiskt" tänkande, vilket leder till sjukdom (cancer/förstoring, etc). Jag gillar inte att bära det här "utanförskapet" på mig eftersom det har en hal kontaktyta. Jag känner hur jag missförstår mig själv, ibland genom hur jag relaterar socialt till andra utifrån dessa "lösa fragment". Jag är instabil, men upplever det inte personligen utan i något "verklighetsanknutet", vilket gjort mitt liv till ett "kaos" och projicerar dessa känslor på samhället, och ett "hat" över "verkligheten", och har fallit offer för många långa perioder av meningslöst strukturtänkande (men detta bara för att "få kontakt" och "experimentera" på forum för att investera min idenitet i en "elitism" för mer eller mindre medvetet försöka "förlösa" ångest). Jag vet inuti hur oärligt allt detta är, och har istället försökt "penetrera" mina tankar spontant och finna en extremt falsk trygghet i att se livet som ett SKÄMT rent intellektuellt. Jag har mycket mani i mig utan att veta om det, vilket skadar mig och skapar massa patetiska "åsikter" eller språklig "konst".



Jag faller ner till måttlig grad i mina mentala "negativa känslor av avsakad identitet" när jag skriver detta. Jag är alltså egentligen hyperlabil, för det är såhär jag lever och det brukar se ut. Jag förstår en mängd med "djup skit" inom det psykiatriska om man så vill, det Schizoida, Autistiska, etc. Samtidigt har jag så mycket "sanningssökande" eller "naturlig förståelse" i mig som en självbevarelsedrift, att jag inte sjunker ner i denna "meningslöshet". Samtidigt gör det den nästan djupare, men "dualistisk" -jag hatar att jag känner en identifikation med dualism, för jag förstår inte "meningen" högborgen för min navigationsyta, utan känner mig som en "psykopat" lite rent tekniskt, men jag vet inte vad detta betyder, saken är att det är mitt JAG eftersom det är vad jag eller allting slutar i: en gåta, eller ILLUSION. Det är någonting med "tänkandet" som jag fastnat djupt djupt i. Detta är sjukt. Tror det rör det Freud etc kallade "penisavund" -jag kände mig djupt sviken av min far i uppväxten, vilket skapade desorientering i dimmorna av mig, den sårades bitterhet. Jag tillfredställer mig själv genom makten i att känna hur det är att ha ett lutraktivt eller kraftfullt tänkande/sinne, men använder det inte utstuderat sadistiskt medvetet. Jag har "bevarat" det som "roll" då jag velat visa mig "likvärdig" mannen, redan som liten ville jag känna en gemenskap på detta sätt och sökte "intimitet" genom att ge intrycket av någon sorts mogen. Nu förstår jag.. jag har tänkt mycket på mitt "centrala problem", hur jag förstör varenda relation jag har, redan innan de börjar. Jag har på något sätt "tappat kontakten" med min känsla av genuin mental utveckling. Jag ANVÄNDER eller UTTRYCKER alltså inte mitt INTELLEKT (alltså min kontakt med SJÄLEN). Det är en illusion; i 40% av denna texten är jag frånkopplad känslor av kontakt med "verkligheten". Jag förstod detta när jag låg i badkaret och kände en bit av "mitt vuxna medvetande", och begrep det "mänskliga" med att ha en "mental" kanalisering av medvetande, och hamnade i en genuin känsla av kärlek när jag började skriva detta inlägg, lyssnade på musik som "strömmade" in i mig. Har i flera år flytt in i musik av olika anledningar, jag skäms lite eftersom mitt sinne är "fragmenterat"/mentalt, det är som en slags onani för att desperat relatera till mig själv. Upplevt "ångest" vid försök att meditera, då tänkandet aldrig nyskapat sina former. Jag har velat "konfrontera" mig själv, utifrån min självdestruktivitet, genom att förstöra genuina mötet eller intrycket genom överdrivna anspråk genom det verbala och ordade, vilket jag skämts för I SIG "i alienation" efteråt.. jag är alltså till viss del galen, men jag börjar komma ifrån det. Jag vet att hela mänskligheten är galen. Jag har levt i zombietillstånd.



Övergår som jag säger, i textraderna mer och mer till detta.. Jag behöver alltså en fysisk "identifiering", det är sexuellt. Jag har aldrig upplevt någon sorts "fördjupning" av mig själv genom "det sexuella", hamnat i en slags omedveten snobbism tror jag. Begrep ändå det här sinnligt men kallar det sensuellt snarare, mina fysiska ångestupplevelse övergår i en slags "existens" när jag förflyttar mig ifrån dem. Det är ett "rum" och har därför behövt "förvirras" genom frågor, för att kunna skapa en "transcenderande" rymd eller "syfte". Jag har aldrig hållt på och skurit mig i armarna, och liknande, jag upplever inte dualismen som "två" delar av livet att skapa en "ritual" kring även om det kanske usprungligen i mitt liv var så, jag upplever min identifikation "totalt". Jag har "saknat" denna sortens intimitet till andra människor för några år sen speciellt inriktat på sådana här saker som jag medvetet attherades till, men jag hittade aldrig "till svaret" eftersom jag var för "massiv" och dryg. Jag ville identifiera mig med dessa saker för att förstå mig själv. Jag undersökte lidandet, "alla former" av mänskliga "arketyper". Jag förstod utifrån mitt skapande "färdiga teorier" om sexualiteten och självskadebeteenden, samtidigt som jag började studera astrologi.. Jag har alltså helt missförstått mitt distanserade karaktärsdrag.

Jag vill bara vara en MÄNNISKA. Men jag menar inte "bara". Jag vill förstå den mänskliga naturen utan arketyp eller romantiska ("jungianska" etc) symboler.

Upplevde i i början/mitten av tonåren min "fulhet" med extrem "existensiell ångest"..


Ser destruktion i alla människor.. "hur allt fungerar" (men det gör jag alltså inte).


Började "det här" funderandet när ångesten uppstod där tidigare inatt, med tankarna på att jag är rädd för intimitet, och förstod vad jag gjort. Jag använde mitt "dysfunktionella medvetande" till ett specifikt resultat när jag förstod astrologi, för 3 år sen -innan jag förstod den verkliga "attraktionslagens" mystiska eller transcendentala svär vilket ledde till en TOTAL KRIS/död.. Jag hade aldrig upplevt mig totalt älskad eller vad det innebar. Innan en kort upplysning då jag BLEV "frälsningen" (i en isolering av det mystiska; som ett "mirakel") "visste" jag vad detta var. Jag ville ingenting annat än att "bli av med" den "relativa tiden" eftersom jag "sett mig själv", jag visste emotionellt och försod att jag skulle dö, trodde jag skulle ramla i trappen när jag gick, etc. Jag har samma medvetande fortfarande. Jag förstod alltså "djupet", frånkopplat "livet" -men det handlar om att jag "glömt" det som det vilar på. Jag visste vad "intimitetens" helvete var, och upplever i rädslan "dig" som detta "mig" i svaret (döden, evolutionsformen) samtidigt som det "kräver" omogenheten "innan" mystiken/transcendensen. Det finns ingen annan sanning.

Samtidigt har levt, speciellt för något år sen ungefär, i bisarra former av förväntningar om vad det innebär att "lyckas" eller vara lycklig. Det omanifesterade - manifesterade. Insåg då för några timmar sen, att jag behöver lägga det manifesterade (kroppen) FÖRE det omanifesterade (esoteriska), och att jag vanligtvis bygger min sinnestillvaro på motsatsen, vilket gör mig ultimat alienerad.

Vi behöver ingen "uppslysning" och du kan inte "bli något" med den. Det är ingen som bryr sig. Vi har redan ett förflutet av mästare och zenbuddhister som vet vem själen är. Det är du som inte är uppmärksam, versionerna handlar bara om kosmisk substans. Annars är det avgjort -du är Jesus.

Det handlar om mänsklig evolution, man måste "vara där" för att reformera. Man måste vara ärlig SIG SJÄLV i kropp och själ. Jag VET att det rör att vi själva ska begripa vår kollektiva identitet som "genuin" eller mästerlig. Vi "minns" redan, vilket leder till "filosofisk mystik"..

Disciplin, utveckling, mognad

Jag ska ställa mig själv ett ultimatum, inleda en disciplin. Jag ska resa -ultimatumet är att jag inte får åka till Sverige, eller prata med min familj, på 2 år. Jag sitter så mycket fast i sentimentala irrelavanta "sanningar" om "livet", att det skulle göra något typ efter en viss regel måste följas (men det handlar mest om världen jag är uppväxt i). Jag behöver nu återgå till min EGEN KREATIVITET, och självständiga andliga "aning".. Bort från det här.


Ur Saturn; a new look at an old devil: Saturn always strives for the truth, it is man's fear of this motivation within himself that brings about the catastrophe, for the relentless search for reality as symbolised by Saturn threatens his most cherished illusions.


Även om något händer, ska jag inte tillbaka. Annars kommer jag alltid ha en utväg. Det här är liksom "nu eller aldrig", action or die.

Det här är en filosofisk mognad, och det är faktiskt min egen kretivitet. Men jag ÄLSKAR disciplinens balans mycket högt, jag vet att det leder till framgången och sanningen.

Jag ska berätta detta för min familj -att restriktionen på 2 år inte ska överskridas. Förstås kommer de INTE förstå de här perspektiven, utan trycka ner mig.. Men liksom, dessa arketypers "sanning" är den "filt" jag parasiterat på fram hit, det är barnsligt och visar på ett undertryckt behov av att expandera, i kultur/värld, geografi.

Men jag ska inte tänka så mycket -det är den där egna inre meditationen, vetskapen om något... en återskapad självrespekt, som jag tänker föra in nu.

Tackar GUD för denna idé, så mycket som jag kan.


Ärligt talat ska det bli skönt att släppa allt det här, men jag måste släppa vanetvången (dem handlar istället, mest om ett självhat, självmaschoistiskt).

Vem tror du att du ÄR?

Det "här" är inte kul längre, för vi är ändå klyvda ..i ett slags rus. Allting handlar bara om att vi vill bli älskade.


Okej, så vi är förbannade. Jag är det. Vad fan har vi gjort egentligen, är VERKLIGEN frågan.

Trassel. Bisarrt. Sjukdom. Men det här är i alla fall vi, oss. Varför är det inte intressant? Har vi alltid varit såhär?

HOMECOMING (I always hide from myself that I was born "crazy".. because I don't know where I'am from or going to..)

Om jag "bor kvar" här "hemma", i illusionen om att detta är ett hem (helvetet -trygghet).. och låter detta utgöras av Sverige, det går inte.. jag är för luttrad, sårad och därför inmobaliserad i en slags "glömska"/förnekelse....

Jag kommer bara försöka "bevara min identitet" (den här slags känslan av tillvaron, som något "mystiskt"), genom typ avancerat skrivande, någonslags "konst" eller annat torrt...

Jag måste våga utmana och attackera min identitet -det är allt det här. IGÅR först.. eller dan innan, började jag "förstå".. eller besluta mig för att veta.. att denna "värld", detta "jag mig själv"... INTE ÄR VERKLIGHETEN. Alltså de mentala strukturer jag försökt förstå mig själv "som", fragment av ideal, etc.

Allting är bortom min kontroll, men mitt "påtagliga intensiva jag" (det som aldrig dör, men i ett dunkel/mörker) ÄR energin av denna kontrolls integrering/rädsla/död.... Jag har enormt mycket förnekelsetvång och RÄDSLOR i "kroppen".... väldigt känsligt, distanserat och komplicerat.. Behöver vänskap och sann intimitet, öppenhet att se in i DET SOM ÄR... annars kan man ju bara skita i allt. DET FINNS INGET ANNAT VAL.




If you don't hear this, then is your fault, that God is in cirises.

A dead and almost forgotten broken heart?

  • Jag helt FÖRNEKAR min grund-natur! Mitt psykologiska jag.

"Styrkan", uthålligheten och mobaliserad "balans". Viljan att "äga", inte vara utanför/frånkopplad. Och allt det andra.. JAG ÄR "allt det där", de psykiska begreppen.. men det är liksom "abstrakt" (för att förfinas?) Det är egentligen "ovan".. det bara ÄR, jag vet inte "varför", det är gud och världen, jag ansamlar bara "döda" förklaringar.. myten.. får sluta med det nu..

Om jag VISSTE (jag ser på det som att "jag vet", och är därför "aggresiv" och sentimental) -så skulle jag vara "FRI".

Det finns ett slags "svar"..


Skrev denna existensiella "propaganda" på facebook för ett tag sen

Du kanske skulle missförstå vad jag sa.. Helt ärligt. Men det är fan inte jag.

Träffade en gång en kille som man visste dolde både över och under-medvetenhet.. Han pratade hela tiden om att han inte hade några STARKA ÅSIKTER och upplevde det som ett stort problem.

Du har SÅRATS av ALLT, det är vad den sk. "berättelsen" handlar om; ego-filosofi; ett uppstyrt IDEAL av den MYT som förhoppningvis ska lösas upp. Även "lyckliga människor med kontakt med sitt djup" reagerar på minsta lilla "attack" från det förflutna/ryktet, som tankar och relatering till "mörker"...

Gör vad du vill.

Det står ett TVÅNG på torget.. övervakad av dig själv?

Men alltså.. jag höll på så för några år sen, men är det SANT, tycker du själv det är "fint" att "'äga" en "fin natur".. är du GALEN?

Genom "skit", självdestruktion.. försöker vi TA REDA på hur saker uppstår.. för det känns liksom inte "frächt" att uppnå något ("inre karaktär") på det sättet.. nej, kanske inte det här ens, det är det jag menar.

Men sen ser man ju inte att man sitter där heller, som den man är.. SÄG det till mig då, jag försöker SÄGA DET TILL DIG.. dvs. att detta inte är en "inspelning" eller ett förhör.. det finns ingen annan här.



Shit.. så, hur klassar du då skillanden mellan FÖRDOMSFRIHET och FÖRMDOMSFULLHET; och vilken behandling ger du dig själv ..helst? I ärendet.


Men OBS! Bevara bara din STIL (kropp - spirit - själ; urholkat EKO, cirkulerandes innaför din personliga "cirkel" omkring dig)... så "straffas" du säkert inte av "livet"...

Okej, så du föraktar NÅGOT ANNAT än just DITT EGET/VÅRT FÖRAKT -åt andra hållet?



Favorite Music:

Enigma, Björk, Angelo Badalamenti, Philip Glass, Clint Mansell, Kanye West, Kelis, Kronos Quartet, T.A.T.U, Moby, Placebo, Gnarls Barkely, minimal techno, m.m

About Me:

Är inte medveten om mitt "relationslivs" egna JAG jag alstrat fram... Trixerier, den döda vinkeln -"min högsta prioritet"..

Vad FAN vet vi om KÄRLEK:

"Förväntrad självbild", du speglar vad du försöker komma åt, det du TROR att andra tror -vad dina _föräldrar/uppväxt tänkte om sig själv-a_ i en "hjärntvätt" av form/arketyp -ditt strukturmedvetande.

Den yttersta osynliga/omedvetna "borderlineritualen" är vår gemenskap -VAR KOMRPOMISSLÖS...


[Det här beskriver "att sitta fast" och vända sig, alltså full förståelse för sig själv: ] De"tunga bitarna": Det inre omedvetet bisexuella/androgyna kreativa begäret. Perfektionismneuros. den inre motstridigheten, att vilja mänskliggöra intensitet, "allt på samma gång". SJÄLEN.

http://www.youtube.com/watch?v=1RzvFNwlYfY

-

[Som uppstår i ett tjänande av detta:] Mänskligheten, sin egen transcendens.

http://www.youtube.com/watch?v=4X2KYOr-73s

Det mänskliga egots sökande efter "bekräftelsen" är GUD -förlåtelsen/accepterandet för något som är mycket större än oss är därför

--> ren sanning...


Lockande områden

Indien (t.ex. Kashimir), och öar söder om

Tokyo, och Kina

Budapest (och Paris) på vintern

Moskva!!

Centralamerika

Marocko och mellanöstern


Moskva och t.ex. Berlin, skulle jag vilja stanna ("bo") längre i... och öststaterna ligger mig på ett märkligt sätt nära min själ.. eller jag dess del av världssjäl..



(Paris)


Är kär i Stockholm, men jag mår inte så bra just nu.. och behöver distanseras ifrån där jag kommer ifrån, jag har dött..

Egentligen har jag en dold önskan efter att få vara ett "barn av jorden"... TILLHÖRA hela världen.. inte "vara" svensk, på det sättet jag "identifierat" mig vid det.. det ligger en väldig trygghet i det, men på sätt där jag skadar mig själv.. en slals desillusion på hög nivå, faktiskt.

Faser

Jag har ABSORBERAT allting i denna "miljö" och "tillvaro"/regler, för att nu med dessa strukturers "erfarenhet", se världen då "någon frågar"... och skapa ett läckage till en slags "expansion"... växa, slå mig fri.... och göra mig trygg bort från det som "höll i mig" (minnet av familjen).. Förstå/bli förståd, är i syntes, när man hanterar strukturen och det verkliga, naturliga.

"Bring it to light"..

All andlig "världskonst" eller specifik själslig sensing jag "sett in i", som något "utanför" genom den mentala.. mig själv som en föreställning, genom "andra... det vill jag bli "berörd" av, jag vill uppleva, bli en ny indvid genom tillfredställelsen, och göra det till en kärna..

Jag tror inte att jag kan komma någonstans härifrån, det är inte meningen.. eftersom något annat finns, det handlar mest om rädslor.. vi lever i en annan tid än min struktur är anpassad för i depressionen.


Om "karriär" och "samhället"

Jag vill göra något som gynnar samhället, annars ställer jag mig utanför allt och lider/förstår lidandet... men jag har en effektiv roll inom mig, och behöver ett "hem" överallt, i någonting "av dagen/händelsen"..

Människor i omvigningen uttrycker liksom att jag är "OSERIÖS" eftersom jag inte rejält studerar och skaffar en yrkesbana... Jaha? Jag förstår inte, jo det gör jag... och därför känner jag mig "snobbig"..

Samtidigt söker jag tillfredställese, men inte "i två läger".. inte "utanför" mig själv... Söker en slags sammanslutning av en integrering, där jag kan "bli" inom "yrket", annars är hela livet meningslöst... jag förstår inte mig själv om jag "inte är" i "zonerna"... Där förnyade resurser blri till, förnyas, genom plötliga möjligheter, naturligt.. som något som tillhör eller ÄR livet...

Jag vill inte leva i ett DUBBELLIV... det är den psykiska "modellen" jag kommer ifrån, och vill befria mig ifrån, eller göra till något helt annat -inte i den tröga materiella världen av vanföreställningar... "orealismens substans"...

-

Tror att min vana eller "identitet" i det "mentala" och "meddelande" proijeringen, är en slags panikreaktion.. om jag skulle bli HINDRAD detta (skriva, nätet) skulle jag känna skut "abstines", det är en slags flykt.... jag känner "kontroll"...

Jag måste förstå en verklighet bortom det här. Resa kan därför vara bra, men förstås kommer jag känna mig otillfredställd och rastlös, i flera månader säkert...


Dragningen till "droger" ligger på samma frekvens.


-

Imorgon kl. 12.30 ska jag på min första hypnosterapi-session. Ska bli intressant, eller det är bra. Ska se hur det blir.

Jag behöver inte prylar mer, det är nördigt... löjligt.. Måste betala de saker jag väl köper hur som helst, fina kläder etc är det inget fel på, jag uppskattar det... men jag vill liskom vara en "lugn" människa.. njuta av tillvaron.. Måste betala sakerna från E-bay idag.

What is going to save me......?

"Från" en personlig, fast, själsförälekse i Mänskligheten. "Mitt jag" (men det vill jag helst inte veta, eller behöver jag experimentera själv, i hundra år?)




But isn't the DEATH our LOVE? ..Our love.. Cuz, we know this, we know who we are.


I got some bad news this morning
Which in turn made my day
When this someone spoke I listened
All of a sudden, has less and less to say
Ohhhhhh how could this be?
All this time, I've lived vicariously
Who's gonna save my soul now?
Who's gonna save my soul now?
How will my story ever be tollllld now?
How will my story be tollllld now?

Made me feel like somebody
Hmmm, like somebody else
Although he was imitated often
It felt like I was bein myself
Is it a shame that someone else's song
Was totally and completely dependant on
Who's gonna save my soul now?
Who's gonna save my soul now?
I wonder if I'll live to grow old now
Gettin high cause I feel so lowwwww down

And maybe it's a little selfish
All I have is the memory
Yet I never stopped to wonder-ahhhhh
Was it possible you were hurtin worse than me
Still my hunger turns to greeeeed
Cause what about what I neeeeeed?!
And OHHHH~! Who's gonna save my soul now?
Who's gonna save my soul now?
Ohhhh I know I'm out of control now
Oooh-oooh, tired enough to lay my own soul down

http://www.youtube.com/watch?v=A25Ww5SRsXQ



I totally love you

ATT SLUTA FLY?!

Vad skulle hände om jag tog med mig en stor ryggsäck och åkte till typ Thailand? För att kunna andas, skulle jag förstås vara tvungen att lämna mina föräldrar, alltså inte "binda" mig genom att ha hela bohaget hemma hos dem.... men var ska jag bo? Nu när jag blivit såhär, jag har ingen utbildning etc.. så kanske jag skulle finna något i att flytta runt, alltså resa... billigt, eller så man klarar sig...

Internet finns ju. Kanske borde jag inte ändra mitt namn jag vet inte.

Om jag inte var så rastlös, jag ändrar mig jämt... vad fan är behovet egentligen? Jag är helt dualistisk i en identitetskris (personligt "utforskande") också.. t.ex.. "hatar" värme, samtidigt som jag kan älska det... men då måste jag göra en korrigering inuti självbilden.. så som att jag KAN äta sk. "skitmat"... Jag borde verkligen träna mig i att befria mig ifrån rädslor.. egentligen har jag mycket erfarenheter.. men på ett emotionellt inre plan, personligt..

Man kan låsa in saker i magasin. Kollade, på nätet nu.. finns ett ställe i Kristanstad, som kostar 200 kr i månaden för det minsta utrymmet (det är ju bara kläder, och typ två flyttkartonger med saker, en dator, ett nattduksbord och skrivbord som man kan skruva isär, som jag har, man kanske kan betala allt direkt.. ) många som reser tänker jag... Finns lite överallt en väldigt massa magasiner, alla inte lika säkra dock....


Jag har fan aldrig släppt taget rent PRAKTSIKT, kanske är jag överkänslig och naiv med ENORMA KRAV på mig själv... i mitt sk. andliga sökande, det kanske mest är estetisk glaumor på ytan, eftersom jag är förvirrad... jo, det är säkert så... även om jag "vet" saker i hjärtat....

Borde jag inte "VILJA"... typ.. GÖRA SAKER.... jag fantiserar ju bara om andliga tillstånd det är det enda jag verkar leva för... som jag försöker "nå" eller uppleva, hitta... genom romantik, enorm kärlek....


Hitta ett hem, handlar ju om relationer och så vidare.... JAG ÄR SÅ SONTANT att jag KNAPPT EXISTERAR, borde detta oroa mig? Resande skulle ge upphov till surrealistiska känslor... det är en jävla VARNINGSKLOCKA.



Thailand? Tror jag behöver ROTA MIG, innan jag kan "klara mig" i en storstad.. typ Moskva eller så... och innan jag vet vad jag vill göra med mitt liv, i relation till samhället... och den "verklighet" av klinisk stillhet och "ovetandets lugn" i Sverige som jag har djupt i själen... jag "överger" aldrig något..

Information jag känner till: Uttrycka kärnsyftet, det kreativa... genom "välbehag" (inom t.ex. expansion, nya "vyer") -var vill jag VARA, rent fysiskt, när jag "lever" det jag vill känna, etc?

Surrealism. Identitetsförlust. Sentimental panik.


Men går det bara att "göra något" pang, akut. Ja, kanske.. Men jag är så långsam och defensiv, antagligen beroende på min låga självkänsla och "frånvaro" av självbild.. jag "undviker" det jag inte vet att jag vill..... tror mig hela tiden "missa" något som har med "sann kärlek" att göra, samtidigt som jag lever i ständig "isolering"/kris, och är utanför hela "systemet"... i ett märkligt inre sammanhang (och det är mitt KÄRA sk. "gamla jag", det förflutna..) Men när det handlar om andra individer, gör det mig så maximalt känslig.

Tao in love


-

Jag är som ett litet barn! Förvånande, för då borde ju det bli JÄVLIGT bra sen. Men.. sen?

Det är ju "hela skiten", som måste beräknas. Jesus -ja, ordet kom upp ur mig spontant.

"Människor som inte får sex tar livet av sig"

Först och främst, jag har räknat ut en sak: Mina föräldrar är "förvirrade" och "utan jag", vilket gjort dem bittra och de skyller på oss.. de har alltid TOTALT hittat på, i sociala sammanhang, alltså fullkomligt betett sig som idioter mot sig själva... hela familjelivet, hemmet.. som blivit en själv.. har varit en BISARR fördunkelse där man trippar på tå i ett hämmat spel... där även "usel" aggressivitet inte spräcker det här, något djupt och privat har tagits ifrån en och samvaron, det finns ingen värdighet överhuvdtaget, "hela skiten" (allihopa, individuellt) måste förnya sin identitet i en total död av detta... Men specifikt OÄRLIGHETEN, som närmast är "psykotisk" eftersom den inflamerar personligeheternas själv.. är vår "hämning" eller blockering... det jag säger är alltså, och det vet jag ju egentligen även om jag aldrig kan konfrontera det... att, så lever jag i ett fullkomligt SJÄLVBEDRÄGERI.. som jag "överskuggar" eller lever ut, genom falsk kunskap, en vässad språkbevåning och allmän intellektuell flexibilitet i det relaterande rummet... så jag får dessutom inte chansen att "koppla av" för att studera mitt beteende...

Jag måste, tvingas faktiskt, uttrycka mitt jag.. "pånyttfödas", uttrycka faser av en mission.. genom en spontan instinktiv "action" utåt...


Jag såg nyligen på filmen Shortbus.. Lite lustigt, det första jag tänke när historien började rulla upp.. var att jag hade en "insiktiv förståelse" för de här människornas sexproblem.. just eftersom jag är så jordisk. Jag "klarar av" det, eftersom jag bryr mig om mänskligheten, osv. Men det här är lite att ta ut sin identitet i förskott, en slags desillusionerad naricissism, men upphöjdhet. Hur som helst... Jag tror inte att människor har bra sex. Jag har det inte. Jag "vet" på något sätt att jag har rätt nu, när jag menar att jag senare kommer säga att "jag var psykiskt sjuk innan jag fick en riktig orgasm"..


Eftersom jag aldrig kommer FÖRSTÅ och/eller "rena" min IDENTITET annars, jag kommer aldrig "till uttryck" (instinktivt/sant), utan fortsätter mina sorgliga distanserade inåtvända paranoida "experiment"... jag är så romantisk andligt sätt, maximalt... och vill ta reda på allt.. jag tänker egentligen inte på mig själv rent .. "fysiskt".. alls, jag väljer på ett plan hela tiden att lida..


Hur som helst, igen.. rörande fysiskt sex.. jag är ganska känslig estetiskt..

Om jag kan förena den personliga andliga "människokärleken", med min vidöppna kreativitet, och mitt sexuella uttryck, själ... i syntes, kan jag hitta tillfredställelse/balans... Mina tidigare projekt har bränt ut mig, genom överkompensationer där man "lutat över" på fel plats/tid/energi, och drabbats av sticket själv.. total identitetskris... så, inget spelar ju egentligen någon roll? Vi är påväg till kärleken hela tiden...


Hate, compassion, emtiness

För tre år sen.. samma pusselbitar: Solen och månen, livet genom andra (allt det andra), i fanatsin, idealet... jättedjupa känslor "inom" distans, utan svar.. människa som "hem"... rituellt älskande, gjorde mig småfull.. jag hade någon slags tro, eftersom jag brydde mig om den andra...

Känner idag.. och jag inser att jag älskar, jag har bara glömt.. det finns ingen där, det finns ingen här.. bokstavligen, frågan är endast: VAD är IDÉEN? Jag inser, framför allt: att jag ser alla som samma, älskar alla människor.. ser "människan"... och detta är enorm förvirring, genomskinlighet, utanförskap.... men också "compassion", om jag klarar av att skapa informationsdöden...

Jag "krävde" så att "få" älska alla... människorna, även "dig"... men utan ansvar/krav, men fortfarande med hela hjärtat och sinnet.... det fanns ingen annan utväg, än att "vara kristus".. Vad berättar detta om min själ, och den MÄNNISKA, jag fortfarande är... behovet ligger Personligare, mer kvinnligt tillhörande... bortom allt detta jag lärt mig om mig själv... till det levande som fanns där... "trauman" som inte gör ont då de gör ont... något riktigt SANT.. kärleken till samhället..


You'll be given love
You'll be taken care of
You'll be given love
You have to trust it

Maybe not from the sources
You have poured yours
Maybe not from the directions
You are staring at

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love!


Jag behöver inte sk. "veta" något mer, det finns inget "där ute" att "säga"... om det inte handlar om OSS, alltså mig.. vårt liv.. meningen med något...


-

Hmm... Funderar lite... Jag tror har ett enormt behov av att uttrycka mig sensuellt.. det är väldigt EMOTIONELLT..

Just nu känns det "destruktiva" (estetiskt, fysiskt) som något som ger mig trygghet.. Bättre är väl det än att destruktivt förstöra sig kropp, undertrycka sin fysiska drift...

Antagligen har jag mycket av det "råa" maskulina (och otämjda) i mig fortfarande.. jag har ingen speciefik estetisk identitet, jag tycker egentligen något annat än det jag drar mig själv till, är det vackraste... jag har är lite förvirrad självbild... och jag vill tillhöra något, för att förstå, eller helt förnya självbilden... men på egna villkor förstås.. Jag döljer så jävla mycket, alla gör det..




Tittr på den där bilden.. och jag analyserar kort, och ja.. det där är verkligen jag, och det är helt otroligt.. "dem" jag ser i det där, är något fullständigt "utanför" mig.. men vi är på något sätt precis samma sak..

Men allt jag "söker", är egentligen "bara" att PRATA med andra... möta, är kanske ett bättre ord.. men alltså att hela tiden sant, autentiskt, öppna sig känslomässigt, mentalt.. annars är det meningslöst. Tyvärr undertrycker jag mina behov hela tiden... är så känslig för andra, jag värderar dem.. och känner att jag "inte kan" s.a.s "säga till".. eftersom jag inte tolkar in en gemensam grund, förståelse...

Jag måste, faktiskt måste... hitta en person, som jag kan mötas intimt med, utan några som helst krav på romantik eller sex... det verkar som jag byggt upp "killen/mannen" som den andra parten i detta "kärleks-sökande" efter "sanningen"... Med tjejer, handlar det mer "djupemotioellt" och "sensuellt" (även då på en rent mental nivå) om att "värdera sig själv"... genom det djuppsykologiska... en slags kultur.. jag inleder min livscykel väldigt narcissistiskt alltså, vilket är grunden till att jag mår såhär.. och inte vet vem jag är.. men det är halva sanningen, dock den jag behöver nu.. istället för det "naturliga" (självrättfärdiga) jag ser, räknar ut...

But still, anyway, det handlar om att sluta tänka..  (känner mig så barnslig)

Känslor

The purpose of the seventh house is to bring about greater self-awareness through relating to what we experience as being outside of ourselves. This may in fact be energy within us that we have rejected out of fear or the need to experience it more objectively or externally. This is called projection, and we seek projected parts of ourselves in our intimate relationships.

Taurus: Classically speaking, this symbolizes our strongest desires, and the manner in which we meet our obligations. ..deeply appreciate life's fundamental values, and are strongly centered in the material and your senses. Your emotions and desire nature are intense, and you're sensitive and receptive to the world around you.

Venus in third house: The third house represents understanding through information, and what we know as a result of interactions within our community.


Our emotional foundation and subconscious self-image based on early childhood experiences are established in the fourth house. The way we feel about ourselves is conditioned by our experience of our parents' (or significant others') acceptance or rejection of us as we were growing up. From these experiences we developed our sense of belonging and our capacity to receive-and/or a sense of alienation and a difficulty or frozenness in receiving. Self-protection, self-sustainment and the fear of not having enough are issues with the Sun in the emotional fourth house. Home, family, and security are very important to you, as well as the need to firmly establish roots and build your own home base. Your success in building an independent life, however, depends heavily on having had your needs met (being seen, being nurtured, being loved) as you were growing up. Some form of counseling could be helpful in reuniting you with your inner child and in letting go of attachments to your parents. There's probably strong identification with the nurturing parent, whether for good or for ill. It's important to make these issues more conscious (literally bring them to light) with your light (the Sun) in the subconscious, midnight fourth house. Sensitive and somewhat reclusive, you tend to be a very feeling and an often vulnerable person.

Aquarius the Water Bearer is actually pouring the waters of universal consciousness into the mind of individual man. The universal thinker, your detachment and impersonality can be maddening to your intimates, who often want you to show more personal bias.


As;

For souls born with Saturn in Capricorn the test is in humility and the use of power. You have a great love of power and the desire to dominate others, but need to learn to let power flow through you and feel yourself being it's instrument, rather than the great dictator. You're ambitious and clear-headed with practical matters, and have foresight and organizational ability. If afflicted, you tend to be solitary, serious, suspicious, selfish and egotistical. If unafflicted, you're strong, persistent, and responsible, and may be an evolved soul.

Via/as;

You're an extremely intense and powerful individual - the more so the closer Pluto is to your ascendant. In this incarnation you're learning to master and control the emotions and the primitive drives within you that, left unconscious, control and direct all of human life. This is your hero's journey; you're alone in this process and have a great need for seclusion. Don't mistake your need for self-mastery and control for your obvious ability to control others. A transformer of self, friends and your environment, your life is one of continual personal growth and evolution, filled with drastic endings and sudden new beginnings.


Redemption (personligt: informationsbojjor, struktur, utveckling)

Neptune: The transpersonal soul


The placement of Neptune in the birth chart symbolizes an area in life where one is likely to seek mystery or enchantment; express compassion or empathy; or transcend the per­sonal sphere of consciousness in favor of ecstatic, mystic, or blissful encounters with another person's soul or with the transpersonal soul of the world itself. Through Neptune, the Jupiterian experience of what is of value to the societal soul-the ethical and cultural "wisdom of the ages"-is expanded to a point of "dissolution." This ineffable experience is described (yet always inadequately!) in portraits of spiritual ecstasy: in the transcen­dence of ego-bound consciousness; in revelations of aesthetic epiphany; or in the mystic rapture of an encounter with the godhead (the inexplicable experience of the "moment" of eternity).
        Few encounter Neptune in such a direct manner, perhaps because such experiences will produce deleterious effects on those who are spiritually unprepared for such an encounter. In everyday life, Neptune rules dreams, fantasy, imagination, and enchantment; as well as illusion, deception, confusion, and the loss or dissolution of self. Through such experiences, the focal point of consciousness is diffused, blurred, and expanded beyond the confines of its ordinary, personal perimeter.
        Neptune manifests in yin-oriented collective trends (e.g., fashion, arts and culture, and spiritual movements) that sweep through society or that culminate in international or global tendencies. In a similar fashion, broadly based (yet yang-oriented) transcultural movements such as world wars or discoveries that mark profound points of transforma­tional history are symbolized by Neptune's astrological neighbor, Pluto. Through Neptune and Pluto, governmental (Saturn) and cultural tendencies (Jupiter) are swept aside by glo­bal currents: the "Plutonian Zeitgeist" and the Neptunian anima mundi or "world soul."
        Neptune is usually well integrated in those who are profoundly empathic with oth­ers: for example, those devoted to professions requiring a continual outpouring of compas­sion. Such professions require a considerable amount of self-sacrifice and self-abnegation on the part of the practitioner. Yet through such actions, consciousness is expanded by opening itself to psychological states extending beyond ordinary personal concerns. By transcending the limited scope of egocentric desire and by embracing the psychic situation of another person, the center of per­ception is shifted-from the self-identity to a deeper level of soul.
        As the planet symbolizing the transpersonal soul, Neptune is concerned not only with the welfare of a particular person but also with channeling compassion and empathy toward one's fellow creatures in the greater world-at-large. This transpersonal concern instills a rather strange, otherworldly aura to the "Neptunian." Such people serve as con­duits for what are essentially archetypal forces: energies that restore the experience of soul empathy and soul union in an otherwise alienating and soul-fracturing world. At the founda­tion of such experience is the world soul or anima mundi: the "soul foundation" upon which all human feeling is based.
        Neptune symbolizes the experience of what is sometimes referred to as "God," the "sacred," or the "other world," especially in terms of what Rudolf Otto called the mysterium fascinans: the beatific, alluring, enchanting face of God; the blissful experience of the Sacred Absolute; the uplifting, life-affirming aspect of the "wholly other." In the final stage of astrological symbolism, Pluto signifies the other side of the face of God: the mysterium tremendum. This includes the fracturing, horrific, and annihilating nature of the world: of the sacred fate of all beings who suffer the agony of birth and death in their metamorphosis from one realm of the transcendental to the next. Through Neptune's dissolution of ego-bound consciousness, we are readied for the Pluto's destruction of outmoded forms of identity, which clears the path for a further incarnation of the spirit.


Keynote phrases for Neptune:·Wisdom gained through the surrender of consciousness to nonego or transpersonal states, often assisted by a "drift" of the imagination or a "spinning" of fantasy.

·The experience of the personal soul (Moon) merging with the transpersonal or world soul, the anima mundi.

·Profound spiritual experience, especially that of a "blissful" nature.

·The further evolution of Jupiter's yin energy, which has now "expanded" (Jupiter) into a state of "diffuse awareness" or "dissolution of consciousness" (Neptune).

·The final form of yin consciousness in the symbolic solar system.

•Yin experienced as a "mystical union" or as a "cosmic relationship" with the transpersonal soul.



 Befrielse och "den andliga".. känner jag snarare såhär för:

http://www.youtube.com/watch?v=XUrJdf4PbEk


Jag saknar, ett "känsloliv" (..mig själv, still unborn)

http://www.youtube.com/watch?v=S-NziGE6DVY

Minns att första gången jag hörde den där låten.. jag var ju väldigt "sentimental" utan att relatera det till något "personligt" så som andra ser det personliga, typ den specifika familjen eller så.. Jag relaterade till "familjen", mänskligheten, en relation... just speciellt och precist i den här.


KÄNSLOR, är egentligen mitt JAG, "meningen" jag behöver för att ens vilja leva, som MÄNNISKA. Jag undrar "vad"som hänt mig egentligen, då jag är så "sjuk".. passivt traumatiserad, bortvillad... Men det känns ju ändå som det kommer kunna bli bättre... MÅSTE få tag på Ritalin/Metamina av läkaren.. och sen börja experimentera med LSD för att bli av med mina rädslor...

Jag är någon helt annan egentligen... Men, när "slutade" jag att "bry mig" om människan själv/mänskligheten... ? Kanske var jag för NAIV förut, jag VISSTE ju att allt bara handlade om mig och min själ egentligen.. "handikappet" var i att jag visste, hur som helst.. att "känslorna".. själva IDÉERNA var "påhittade", det var "utanför".. en filt, jag tillfredställde ett slags "behov AV ideal", genom...

Jag har blvit så åt helvete förvirrad, närmast "knäckt", av det där jag vet... Informationsgiftet. Annars skulle jag kunnat fråga, att är det inte så här vi alla känner?

Jag måste "plockas ut" igen, men samtidigt har mitt jags aggressivitet och själsönskan valt denna attack.. det går alltså "rejält" djupt, sökandet efter en helt ny plattform..

Gud, hjälp mig... jag försöker förstå att du ÄR HÄR, samtidigt som jagets frihet är dig som något bortomliggande, och samtidigt som en själv... Jag är maximalt förvirrad.. Ordet "utvald" poppade distinkt precis upp i huvudet, vad menar du? Eller är jag so called crazy?

Nej...

Jag såg en film med Gustaf precis... The butterfly effect revelation

Jag vill inte bli ett SVIN med grava psykiska problem.. Fick lite ångest av en influens/karaktär i filmen..


-

Övrigt: Jag borde förstå ALLVARET i mitt "liv" rent existensiellt.... Jag liksom tror hela tiden att det finns någon "här" som tar hand om mig, räddar mig... lindar in mig i något...

Borde fortsätta med de där mediationsövningarna jag har på media playern..

Lite notes

  1. Jag KLARAR MIG rent jordiskt, jag har TILLRÄCKLIGT med "prylar"... kläder, för att se bra ut och vara lugn....
  2. Det blir inte värre.... hur jag än ligger kvar i en PASSIV FÖRNEKELSE/inmobalisering/förvirrad skräck..
  3. Jag behöver inte "uppnå" något utifrån DETTA ("här")... jag "behöver" bara förändras.. och det är att släppa...
  4. Om jag inte med mitt tänkande ljuger, så är det enda jag "vill", att bli kär (man kan inte gå baklängels)

HUR förnyar man sin identitet genuint? (Jag VET inte! Jag är för jordisk, "rationell")

Jag har insett att jag har jävligt mycket frustration i mig -hela tiden "under ytan", i en distans...

Men jag liksom är så "bortom" och rubbad, att jag ser hela jagmedvetenheten, identiteten av detta själv, som något jag vill "blåsa bort"...


Herregud, vad är det med mig? Nej jag vill inte trycka ner det och "behandla" det falskt... men det är så mystiskt...

-

Jag antar att mediciner/droger lite manipulerar med "signaler" på lidande, man tappar allvaret och passionen för genuin förändring (men kanske förstärker det jordiska till viss del)..... Men jag har också tänkt på att t.ex jag har en väldigt maskulin nivå av självvärde relaterat till massan/grupp, en existensiell jantelag..... Det blockerar det fullt PERSONLIGA och HARMONISKT UNIKA, förstår jag.. Eller förstår jag förstår.. jag TÄNKER bara... mitt jävla tvång och identitet... "tänkande"... för att skydda mig, vara "bäst" (och därför "klara mig")...


Men hur som helst.... funderar jag på att åka till Stockholm (har verkligen ingen energi, är riktigt långsam).. i alla fall... försöka hitta amfetamin... Min HJÄRNA är ju i ett onaturligt kemiskt tillstånd, efter att jag passiviserats med neuroleptika... det ligger här i sakens natur att jag INTE REAGERAR, att jag klänger kvar, inte frågar på djupet... blir rent HANDIKAPPAD.... "fast" i en blockering...


Det kan inte bli mycket värre än det redan är och har varit.



There's only one love, bitch


Återigen..

(Skrev nyss detta mail till Johannes, som svar på ett han skrev i feb);

Men hur som helst, jag kanske vill vara psykotisk. Jag skulle klä i det, en tid. Jag tänkte på det där för ett tag sen, efter en dröm jag drömde... att LSD-experiment blir aldrig som man här föreställer sig tror jag.. och jag antog, att det istället skulle kunna vara klivet till att bli "psykiskt sjuk", en helt annan nivå av sinnesuppleverser... På något sätt är det bisarrt att bagatellisera "människan" sig själv, genom fina intellekuella filosofier -vad är det för något, egentligen?


Och -jag tror att en sådan här "destruktion" eller vad man ska kalla det.. utveckling, säger jag snarare, är tusenfalt sannare eller "högre" än den djupa förnekelsesjukdom som marjoriteten av mänskligheten "tvingas" leva i (mardröm)... Jag har alltid TVINGAT fram "dolda vråer" av mänskligt "förfall" (i brist på bättre bänmingar ..det formlösa)


Nej men, om du UNDRAR... jag har något (stort) behov av det där.. Mitt intellekt ..och själ, är välanpassat för dess utmaning. Att kasta sig i ..det där, man kan aldrig komma tillbaka sen, och det är underbart på något sätt... man tvingas rena sig fullt ut.. raffinera medvetandet, förstå. Jag har insett att jag lever mycket i den MATERIELLA IDENTIFIKATIONEN, där jag samtidigt är dolt "labil", vilket blir en slags "tröghet", där mitt INTELLEKT egentligen aldrig kan "penetrera" på ett meningsfullt sätt.. LÄNGRE... det finns inte mycket substans i det, det är mest "socialt" eller "estetiskt"...


Jag vill verkligen förstå de djupaste mänskliga problemen, jag säger inte detta sväriskt utan öppenmhjärtat seriöst, jag känner ingen "mening" med att leva annars.. det är väl därför jag "lever i lidande" ..det ligger inte riktigt "inom den mänskliga kontrollen". Det känns inte som om min själ tillåter mig att "finna mig i" en passiv, slätstruken slags lycka, när jag har så mycket "resurs" eller annan slags mer "unikt kreativ" tillfredställande mening. Jag bokstavligen SLÄNGER mig in i "lidande"... vad än som händer, det är instinktivt, och något väldigt "personligt moraliskt".. Tja, känner du igen dig?


Jag är en ganska "ensam" människa... jag vill inte umgås med "mänskligheten" på en låg nivå, jag upplever "uselheten" så... det säger inget till mig, jag behöver min egen tid för experimenterande först.. Med den nödvändiga kollapsen tillagd, så är det underbart.. man kan aldrig skapa ett EGET INRE HEM annars...


..and then we die from it all -why?


ChoooooZe R&B

Jag har glömt eller underskattat vilken UNDERBAR musik R&B är... Speciellt RYSK sådan, har jag hittat nu senast... får mig att må bra på ett specifikt sätt... jag är hemma i det..

-



Så ser en HET mage ut.... Jag ska skaffa en, eller typ dö (så meningslöst att förstöra). Det där behöver jag inte ens träna för, jag vill egentligen inte gymma.. jag hatar det... Men simma vill jag göra.

Så jävla snyggt till t.ex. trashiga jeans (men inte riktigt dem). Det är SKÖNT att vara smalsmal, det är därför tjejer vill vara det i andra hand.

Jomenvisst vad härligt primitiv jag är. Jag vill känna det jordiska utan massa problem.... (Varför är distansen så romantisk? Det fattar jag nog...)

20:36

SItter och färgar mina ögonbryn mörkbruna.

Mitt hår är ganska tunt, jag ska börja borsta det.

Idag åt jag, till trots (!) både mjölkprodukter och spannmål, socker.. och ganska mycket också. Herregud vilket drama, jag VILL INTE förändras, det är en slags störning jag har... jag har fan inte ens fattat det... min "energi" vill inte förändras, på ett passivt primitivt plan. Hmm.

Ska börja dricka ÄPPELCIDERVINÄGER annars, snart... Men jag behöver centralstimulerande eller amfetamin i små doser, snart.

Hur som helst -här, HÄR hemma.... hamnar jag direkt i depression, blir irrelevant på djupa psykiska plan... får minnesförlust, går in i maximal isolering (utan att förstå varför)... blir "ett" med skuggan (dem)... Jag har egentligen aldrig BLIVIT... Nu börjar jag minnas eller förstå, min egentliga "avsikt" eller medvetna inriktning, jag lever i lidande, så som vi människor gör.. och det enda jag vill (eftersom jag lever i allt/ingenting, kaos) är att komma ur detta, lidandet. Det är inte jag.

Har gott Roobios vanilj-te där nere, som jag köpte i stan i vintras.

Mindes den här.. (in crises)

..bloggen, jag tänkte läsa igenom hela, visste inte att jag hade skrivit så mycket (skit)..

http://feelingfithteen.blogg.se/category/allmant.html

Ja, herregud alltså. Men jag vill bara ha mig själv, hemma. Undrar när den här förvirringen är över. Vi lever i lidande, jag lovar. Musik etc är skapat för att vi ska bli upprörda eftersom allting känns annorluna, eller inte alls, vi är "inte där", avskiljda, frånvarande...


-

Let's dance little stranger
Show me secret sins
Love can be like bondage
Seduce me once again

Burning like an angel
Who has heaven in reprieve
Burning like the voodoo man
With devils on his sleeve

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Like an apparition
You don't seem real at all
Like a premonition
Of curses on my soul

The way I want to love you
Well it could be against the law
I've seen you in a thousand minds
You've made the angels fall

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Come on little stranger
There's only one last dance
Soon the music's over
Let's give it one more chance

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Take a chance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Beställningar



[Från ebay]



[Från H&M]

Livet är över

Jag vill vara 17 år.



DET ÄR DU SOM VET VEM JAG ÄR

Det är du som vet vem jag är -och jag som vet, det är en energi..


Det gör inget om ni/du "avslöjar" mina hemligheter. En sådan bisarr hävdelse av människan att inte erbjuda sin själ.

Fuck, fuck, fuck.. hur är jag?


Det finns inget spel. Det finns ingen illusion.

Hmm

Nu ska jag försöka beskriva en kort sak. Det hände precis. För det första så var det bara en ren FÖRESTÄLLNING (med "reflektion")... Mindes på något sätt hur jag tidigare, för flera år sen... såg något "dåligt" i mamma pga att hon ALDRIG ÄR RAK i relationer, när det gäller personliga åsikter.... Hon är "amivalent" och vet ingenting egentligen... (Se så icke-djup jag blir "egentligen", när jag lägger "aukotoriteten" utanför mig, rädslan för den "precisa sanningen"... för vad "gud" eller någon andlig princip vet är rätt)...

Tänkte då i mitt huvud, nu.. "Jag hatar henne för att hon..." (ja, denna anledning). Men det var då jag upptäckte (för jag hade tänkt skriva detta på bloggen här).. att jag IDENTIFIERAR mig verkligen inte med denna "åsikt" eller "känsla" (men det ÄR samtidigt en KÄNSLA!) Jag ser "meddelandet" OM känsla-åsikt som en roll, en gestaltning... För jag "vet" alltid hur som helst, att det är ett spel alltihop. Jag tänker ju verklgien så, i all min självrelatering trixar jag till det automatiskt genom "tvång" och vill beskriva mig själv i emotionerna "för" någon.. som just nu när jag skriver detta..

Annars, så hade ju "Jag hatar mamma, hon är aldrig rak utan mesar med sanningen för att inte såra, samtidigt som hon inte verkar se den andra.." varit ett sådan slags PERSONLIGT meddelande eller analys. Men jag har "sett igenom" detta för längesen, men sett igenom VAD? Mitt jag har liksom två kontaktpunkter i analys "med varandra", en slags dialog. För samtidigt som jag sett igenom ..tja, mig själv, så UTTRYCKER jag och PROJICERAR världen (emotionerna) GENOM denna "lögn" eller förflutna vetskap.

Jag ser inte ens allvaret själv. (Och här ser jag också något, shit vilken dualism föresten, har aldrig sett detta, men dualiteten är något jag verklgien vill ta till mig själv som personligt, jag saknar jagdelen.. Jag ser att jag liksom "förstorar" upp mina inre dramer som SCENISKA och UPPLYSANDE, eftersom jag försöker FÅ PERSPEKTIV!)

Som sagt, när inser jag hur illa det är? Bara min vaga rent matematiska intution, och ett sund förnuft som dock ÄR vad andra sagt till mig (i byggandet av medvetande)... kan se någon slags sanning bortom det här.

Var letar jag egentligen? Hm... Alla andliga böcker säger att det inte handlar om att leta.. "utanför".. Men vadfan handlar det om då? Jag har aldrig förstått, för all min stora "förståelse" är internaliserad tekniskt, utifrån språk och filosofi utanför mig själv... det blir kladdigt och dunkelt, för jag gör anspråk på mig själv som om jag hela tiden VET vad det HANDLAR OM... Jag gör inte DJUPA analyser, jag vet itne hur man gör.. för det kan inte vara detta... Hur FAN ska jag kunna släppa gereppet egentligen (och jag menar detta rakt till gud, annars är jag galen).

Nu förstår jag: Jag "är" eller "ser" ingen djup analys -eftersom detta är ett dött uttryck, det har INGEN MENING (på det viset som livet, världen "borde" ha en mening, utifrån min själ, mer kollektivt, en vetskap om meningen -men är det inte det allt handlar om?)



"Jag ser att jag liksom "förstorar" upp mina inre dramer som SCENISKA och UPPLYSANDE, eftersom jag försöker FÅ PERSPEKTIV!)"

Jag säger alltså "här finns jag!"... Det är ett dunkel över min emotionella/sexuella natur ,och KREATIVA "ickeidentifikation", orden betyder inget, men ÄR samtidigt HELA MIN IDENITET.

Herregud, är det pga Oxeinflytandet som jag inte ser det psykiska djupet i något, utan löst, "övertydligt" och tonårsmässigt bara? Det är ju bara för att jag GÅR I EN GLÖMSKA hela tiden, rent fysiskt. Detta är som att spela tennis eller något. Jag portionerar ut små "lösningar" för att liksom "någon annan" ska ta ansvaret genom mig.

Det finns kanske andra vägar -och den viktigaste frågan i hela inlägget: Behöver jag verkligen det här, denna "runktid".. för att leva eller vara lycklig? Vad är det jag är rädd för? Att inte finnas?

Jag vill bara "komma bort" från det här, ifrån den mentala identifikationen med det här, men samtidigt klänger jag självkärt och hänsynslöst fast vid det, avskärmat, eftersom jag "tror" att jag inte överlever annars.... Ska försöka arbeta med det här nu. Varför GÖR jag "saker för andra", som ändå inte BETYDER något, som ändå är den "gamla" PROJICERINGEN, som spelar en roll jag försöker befria mig ifrån?

Att det är så här brutalt alltså. Herregud, ALLT.. mina egna formuleringar, tankar... ord.. påminner mig hela tiden om andra människor. Och jag vill att gud ska säga svaren till mig. Fan, sitter fast i kladd. Det sista man inser är kanske att HUR LITE VI VET, eller att alla intellektuella identifikationer eller skydd, är påhittade och tomma....hos dem, som hos mig... precis samma sak. Shit. Man behöver återgå till en annan slags emotionvärld, GÖRA DET VIKTIGT.

The soul join passion.

Kvällens film

The Uninvited.

Ganska banal rysare, funderade på när jag såg denna... att jag under hela mitt liv, eller i alla fall minst halva, undvikit "smärta" på accelererande sätt, där jag istället fått "vanföreställningar" om min identitet, om hur saker är och inte är, låg självkänsla, komplex inre rastlöshet.... Det är "något" jag aldrig vågat möta.. Oxenaturens trauma.. Sen har jag "glömt" allt.. Allt blir bara en handling om KONTROLL... helt meningslöst, ett TUNNELSEENDE..

(Filmen slutade ganska bisarrt, vill inte påminnas om sådant, för jag suggereras så lätt av estetisk miljö, av dessa anledningar..)

Rädslorna rör mer andra saker, den sexuella/personliga identiteten (som jag inte vet om ungefär).

Tjejen i filmen visade sig höra röster... sådana där saker har jag förut sett som något "sensuellt".... Något vackert på något sätt... Jag är inte rädd för sådant "längre"...

Men herregud -att man cyniskt "bagatelliserar" sina "psykiska problem" med FILOSOFISKA trick, mentala övermogna begrepp... så som människorna gör idag, är ganska extremt.. liksom vad är det vi inte ser? Är det bara "evolutionen" som blir "djupare" och mer kollektivt bunden..?



Tänker då alltså... att sådana "rejäla" saker (som hallucinationer, osv) liksom är vår "nya" tillhörighet, som vi bygger ett hem i.. och då är det SAMMA SAK... eftersom vår själ förflyttar sig mentalt... det kan vara personligt, och djupt blir det då flera och flera.. "människan"/GUD, delar på det...


-

http://www.youtube.com/v/dN45lvzZ0OQ&hl=sv&fs=1


"Det är ensamt på toppen"

Vad vill jag VERKLIGEN GÖRA i LIVET? Jag är lite för frälst på IDÉEN om sakers tillstånd, i "framtiden"...


Vad vill jag VARA? Jag blir akut rädd och ängslig när jag tänker på det här, det första jag börjar associera till är.. "romantik"... men så sitter jag här, vad fan tänker jag med? Jag är en looser, eller jag vet inte.. men varför gör jag såhär... ja, men... den kärleken också... "efter lidande".. jag förstår begrepp och teorier för bra bara genom att absorbera ytan, men tar in unika detaljer, och det verkar som om jag vet allt.. eller "är där"... och det gör mig olycklig, jag har ingen tillhörighet....

Men så vad VILL jag EGENTLIGEN?


Just, nu utifrån vad jag KAN: Hitta EGEN lägenhet; byta namn.... fundera, möta mig själv, testa LSD ett flertal gånger... börja skala bort förflutet.... Tja, sen finns det inget mer UTAV MIG; utav den person jag spelat under alla dessa år.... men, som jag skrev på datorskärmen; God is future. Soul join the passion.



Moskva? En idé, fåfängt kanske.. Spänningssökande utan att jag erkänner det? Kanske..





Det är som om jag HELA TIDEN, har ett "löfte" och ett ANSVAR som jag måste "ta hand om", där borta i "dåtiden"... för att sluta släpa mig fram... som om jag går sovande men vaken, och det här har en "tragisk" ton... ?


Tråkig dag

Skulle åka och hälsa på K-J under en vecka, bo i en tomtstuga hos J... men han var sjuk idag...


Fan, så här har jag SLÖSAT BORT (minns inget i stort sett) dagarna... (istället för gemenskap/relationer) ..under de senaste åren..

Man vill i alla fall PASSA PÅ, och typ GÅ NER I VIKT eller något (behöver inte göra djupa analyser om mitt esoteriska psyke, "evolution" nu....mera)

Men kroppen/utseendet är viktigt (för mig, egentligen).... "Några kg för mycket" irriterar mig oerhört, kan känna mig "snygg" men det blir som ett självbedrägeri något vulgärt... eftersom jag inte uttrycker kroppen sexigt, sant..

Kanske ska jag läsa en bok eller något. Insåg igår: Upplever/söker min TRYGGHET; genom idéer på fysiskt stimuli (kropp, utseende, mat)..


Går in för mycket i aktiviteterna som är meningslösa, liksom desperat... vill känna en slags uppmärksamhet, och går in i en LEK med mig själv... ungefär som att spela The Sims..

Jag har upptäckt..

..att jag blivit "addicted" när det gäller killar, till en "begränsad", onåbar "macho"-attityd som sedan "bryter igenom" till känslor/känslighet, någonting "delat" och mänskligt..

När saker gått snett, och allt blandats upp, är jag inte lika intresserad längre, även fast jag "vill"...


-

....F...R...O...Z...E...N....

But, love is a living force, a white bird


Jag är RÄDD (pryd, främmande) för kärlek/värme. Men beter mig samtidigt själv hela tiden "manhaftigt" och hävdar att jag inte är.... Skäms för att vara "töntig", när det gäller "idealisering" eller "ointelligent kvinnlighet"... på något sätt... att något inte ska stämma, att "de" ska få fel intryck (och överuttrycker utan svar, därför)..

Jag vill "komma undan", och söker mig till tryggheten i maskulin romantik utan konfrontation... en förlorad drömmande grupptillhörighet, med mig uppmärksammad... men ingen i det verkliga livet "egentligen". Detta är mycket vanligt antar jag, själva "kulturen"...

Och blandar in ultradjupa sentimentala filantropiska ideal/känslobottnar, med en slags frånkopplad "erotik", för att liksom instinktivt "försvara" detta som "liv" rent fysiskt (mot dess rykte).. Men det här blir "idag" bara KONST.

Jag förstår inte riktigt, jag "stöter bort" det som är, kanske eftersom jag inte vill bli "fångad".. Men i dessa stunder, "känner" jag inför dem andra, som jag ser "på samma ställe", inbillar mig saker, tror jag.. eller? Nej, men det är bara det, att, ja herregud... det är det MÄNSKLIGA... som är så intimt, många är inte vana med det mötet.. det blir romantiskt på en gång.... Men samtidigt är det kravlöst och distanserat.. ett potentiellt erkännande... Två människor som VÅGAR uppleva mötet, kan sedan bli healade, och dela ut kärlek...




Allt annat -är ljug, livet är en levande kontaktannons, var vi en vänder oss om... Vadfan, MENAR vi egentligen annars?

Egentligen är jag så sentimental "ut där".. det är så vi gör.. "där bortom"... Men den är här... oavsett "ord".. Svårt att ta på allvar, eller besluta sig för..

Vi tycker det är viktigare att "beskriva känslor", för att ha en intrigritet... utan att ta ansvar.. Vi utnyttjar varandra istället för att älska varandra, egentligen.


(Jag hoppas, att kärleken blir stor, den dagen jag tar in värmens element -jag tror att jag "missar" något.. eller att DEM gör.. och LÅTSAS att "något redan finns" HÄR, fast det inte är manifesterat emotionellt och med människan.. det är det jag måste lära mig, och då är det SAMMA SAK, bara det att man fattar att DEM också är det, de behöver kanske det "motsatta" på deras vis... )




Mitt hjärta..

..är så fullt av "dem" (olika människor, spontant och plötsligt) hela tiden.

Men jag är egentligen ledsen, jag "vet inte".. och har inget sammanhang (och skäms även för min kropp, opersonlighet ..men även DET är "romantiskt").

Vad är det här?


Började spelas för någa sekunder sen:


Jag vaknar intill dej med gråten i halsen
Dom skriker och flyr i en mardröm igen

Dom klöser varandra med klolika fingrar
Jag håller dej så hårt att du inte får luft

Allt du har väntat på krymper på nära håll
Allting omkring dej är långsamt som jag
Allt du har väntat på kommer så småningom
När jag är borta är du...
...potential

Vaknar intill dej med spritsmak i munnen
Jag vaknar av värmen, men jag är iskall

Jag viskar ditt namn som är allt jag minns just nu
Vi drömmer nog alltid om saker vi glömt

Allt du har väntat på krymper på nära håll
Allting omkring dej är långsamt som jag
Allt du har väntat på kommer så småningom
När jag är borta är du...
...potential


Så varför behöver jag "veta" (och VAD skulle DET innebära?) Jag bör kanske vänja mig vid, att jag är en "känslomänniska", istället... Jag har ju som SPORT, att hela tiden "förstå", och luddigt gör jag väl det jämt.. oavsett.... men dunkelt kan inte "ta mig"... för det är så jag "spelar" den där leken, att jag är "kunnig", för att få vara "med", redan innan.. ett bedrägeri... Men i alla fall, jag har en personlighet också.. JAg DÖMMER mig själv, så som "regeln"/principen (av kunnadet) anses dömma mig.... (det är ju helt sjukt).... Livet är GUD, verklig..


Så, det jag börjar närma mig, är alltså: De andra, KAN känna "precis" samma sak, "vara" ett likdant tillstånd av medvetenhet..

Och (men detta är svårt): Jag har massor med känslor (men börjar i andra änden av "tro")...

?

Jag gillar "städade", neutrala människor, som visar sig LABILA och intelligenta (rörande dem själva, kritiskt) när dem relaterar till något annat..

HOPPET om något (att tron, ska krakelera, att det ska FINNAS något, precis samma sak, trots markeringarna). Den där "relationen" med dig/mig, jag vill hitta (eller, fel ord?)

[Jag tycker det är "patetiskt", eftersom jag INTE ÄR MED]

Jag önskar jag kunde skriva, nämna.. detta för och med, mig själv... "INOM". Och inte i "närvaron" av skuggan, med mina lekar...

Jag inser nu att jag inte vill "gå till" eller "nå" versionen av "glädje/tillfredställelse", som inte är hel.. eller matchar, min SANNA utvecklingsnivå... det kommer kollapsa...

Sökandet, efter en FORM för det här (är min dolda aktivitet, rotlöshet) .... hm...


Det är, alltså inget OFFRANDE, att "inte" vara med "där"... (det ÄR man, fast mer, med en annan "värdering", en mental rörlig tillfredställelse i botten)..¨



Är, ju helt hysteriskt, när jag vill skriva.. "leker", eftersom ..tja, vad fan..?

RELATIONEN MED GUD

"..är för att jag "tagit" energi (spelande rollen av mentala strukturer, uppdiktade i sig, eg. en "relation" jag omedvetet identifierat mig med).. men "erkänner" det inte, utan försöker "förklara" det för "ägaren".."

Varför gör närvaron av denna tanke, istället, att jag "känner" att jag "måste" eller "vill" VRÄKA UT MIG, inför och bland/till DEM, som någon osynlig som vill ha uppmärksamhet, av ingen anledning hon förstår själv?

Är så trött.

VARFÖR, gud? Varför gör vi såhär? Vill bara gråta -men inte ens det kan jag här....

("Andlig och mjuk") -vad/vem, längtar jag efter, egentligen?




Nej, det är hela själva "världen", som måste brinna.. Jag "kommer inte undan"... Men, vem är jag? Dock, tillför det där ordade filosofiska inget alls, tvärtom.. Kanske är det "romantisk", mellan personer... att "ha tänkt samma saker", innebär samma "känslor"... Mitt hjärta ..eller själ, svälter..


(Hur länge har jag varit beskiven på gud, och försökt "hämnas" på livet, med bitterheten som något "rätt"? Och hur lagar man detta sårade, och vad, vem.. är det? På riktigt, ja jag behöver verkligen förstå personen av det här.. det känsliga, mycket mycket komplexa i "det som är", trots tomhet. Tomhet till substans/känsloliv, utan den romantiska/idealistiska. Strukturen, livet, bakom.. djupare).

Ja, det är DEM jag måste eller vill (esoteriskt) FÖRLÅTA. För småaktiga INTELEKTUELLA problem (att jag "menade" något rent mentalt, memorerat, "på ett sätt"/allvar, etc).. Men jag var eller är, ju också "förvirrad", det var bara memoreringar. Tänkte på det innan jag somnade igår, att anledningen till att jag spontant/tvångsmässigt (med undermedvetna anledningar) "söker" och låtsaspratar i huvudet, med astrologen, är för att jag "tagit" energi (spelande rollen av mentala strukturer, uppdiktade i sig, eg. en "relation" jag omedvetet identifierat mig med).. men "erkänner" det inte, utan försöker "förklara" det för "ägaren", genom att ha gjort mitt intellekt till floskler, i en GLÖMSKA......

Förlåtelse? Jag själv, inser jag långsamt... är ju inte själv heller, helt "ädel", eller har varit. Har alltid sett mig som "oskyldig", och istället bara personligt för mig själv, slaktat mig för anledningar, självhatande... irrelevant, "utanför" system/verklighet... alldelles för sentimentalt.. Men denna ilska, av egentligen omedvetna anledningar, HAR ...just DEM anledningarna, ovan, bland annat.... Själens vetskap "omkring" människan, det hon ännu inte identifierat sig med.

Lyssnar på Chans, med Kent. Tja, "förlåten" är inte rätt ord... Jag vill bli SEDD och "tagen i"...av gud som människa, bekräftad, ifrån hela vägen, som en jämlike... Med "hela vägen" (och inget att vill jag ha, se, förstå)... finns det inga "fel".. (men då måste man samtidigt förstå att det inte finns det i DEM andra heller, eller något...)

Kära gud, kommer jag NÅGONSIN, "hem"... här på jorden... Du är inte mycket till "vän" här och nu (ta mig på allvar, eller vad är annars mitt hjärta.. eller jaha, "kommer jag förstå", intensivare?) ..men jag vill bara säga hur mycket det OROAR mig att jag BLIR ÄLDRE, utan att det händer något (eller VAD händer, och vad är det tänkt utav mig att det blir utav det?) ..jag vill inte leva detta liv som ett offer cyniskt. Vad gör jag för fel egentligen? Fan, kan du någonsin vara en djup intellektuell samtalspartner? (Och varför "behöver" jag det klassiskt kyliga intellektuella så mycket? -eftersom det inebgriper allting, känslan, gud.. så skyr massorna mig, eller en del just inte.. eftersom det är kärlek. Jag är fortfarande lite snobbig, och vill göra andra till mig, eftersom jag inte "ser" att allt är samma "kärlek", även t.ex. sexuell fysisk hunger/behov.. jag tynar istället bort mig själv, kantslår..)

Men sanningen, är stor. Kanske är jag för impad, för mitt eget bästa. Vågar kanske inte chansa och gå inåt. "Saknaden" efter "dig" är överhängande/problemet. Lustigt, allt på något sätt. Men nu är jag redo (verkar det faktiskt som): UPPLYS mig om mina "fel"!

Rädslan?

Om jag visste VAD det är jag "redan förlorat", skulle det kanske var enklare.


Rädslan gör mig helt "genmskinlig", man undviker att "ta i det", och ser det som att det "inte finns något" där...och detta gör en ännu mer "desperat", med känslan av värdelöshet.


Jag har redan gett upp antar jag? Men jag vill veta mer specifikt.



(Om jag någon gång, kunde bli verklig). Men det kanske inte "går", pga det här.....


Den jag glömt

Jag tror att det är "tiden" det är fel på, detta "samhälle", nuet "idag", men jag vet ju förstås att det är min egen förnimmelse av något, jag förstår inte riktigt "meningslösheten", och varför jag har denna cynism, för det är ju "djupt" på själsplanet rent personligt, en utmaning, ett "ansvar" (men förstås för ingen annan än jag själv; dubbeljaget tröttar ut mig).

Enda gången jag "förnimde" eller mindes min "kreativitet" i dess "vuxna kropp", var för ungefär 2 månader sen, när jag stal en ampull, och försökte prova att ta ut blod i armen, men jag var ju halvpsykotisk förstås, men i alla fall.... Kände känslan.. det kreativa, att detta var "jag som äldre", av den jag var som 12 ungefär.. "mogen, galen, fri"... En speciell personlig känsla, av mitt hjärta, kreativiten utan ansvar...

"Syftet" fanns alltså inte, kanske fick jag se vad jag "offrade".. Att jag är så pass VILD och otämjd, sökande utanför gränserna och "reglerna" (alltid) att jag bara skulle TAPPAT den enorma potential och resurs, kärlek... jag har, då den isolerats i formlöshet för mycket....

Det var liksom Kärlek, men de var "c-kulturen" (som JAG aldrig haft, här).. fast i genialiteten. Här, skulle jag aldrig vetat om att jag var/är "galen", utan levt vidare som en "narkoman" och känslig (fantsierande) drömmare, upphöjd.. det blir "för mycket"...

Jag vill känna mig ANDLIG, "mjuk" och kreativt öppnad (bekräftad, då jag förstår, tillsammans eller genom den andra människan)... utan gränser.

Men det är så mycket inom det här kännande, som jag vill. Fristående/frikopplad, seriöstänkande utan substans av något verkligt serisöt eller verklighetsnära. Finns bara LSD som kan hjälpa mig, och det älskar jag..

Det slår mig nu... att NÄSTAN ALLA människor, ser LIVSGLÄDJEN, som en kreativitet ("kärlek") helt utan ansvar, de verkar se "det andra" (verklighet, sanning) som något "utanför"... en kuliss eller attiralj...



Men, jag ska inte vara så hård mot mig själv (det ÄR, det jag sakta sakta lär mig).

Allt handlar bara om att jag vill/ska vara med... Glädjen är störst då, ett sammanhang skapas igenom...


Det finns ändå inga gränser -jag KAN INTE förlora mig själv " i det"... Det är det jag väntat på i "hela mitt liv"... Det har två plan, den enorma andliga transformationen, och den som tjänar denna eller "är" (hjärtat/jaget av, "detet"/tonen)...

-





Vad jag vill ska vara verkligt, "mitt liv".. är det.

-

  • Stockholm, ..eller typ Moskva (ensam, utmanad, stark)?

  • Visionen, "här": Hon och jag? Vad är verkligt?


Liv

Drikcer en stor tekopp med Jasmine-te, sojamjölk och lite honung. Smakar så som bröstmjölk borde smaka.

Fast jag ska nog sluta med även sojaprodukter och rismjölk, osv.. Har lite ont i magen, och huvudet.



Ligger vaken, tänker.. eller får bilder, hela tiden.. förvirrade, rörande hur jag ska se ut.. olika småporriga lolitaklänningar, och tatueringar.

Försöker "bli kompis" med mig själv -tvätta bort auktoriteten av hjärnspöke (personer utanför mig, likt en förälder) i mitt sinne..

Ord

Jag "älskar" att skriva, eftersom jag behöver vara nära mig själv, och komma på "vem" jag älskar (detta är åt helvete dunkelt, men som vilket snarare intensifierar "tillbakadragenheten", då en låtsaspartner i form av "sacriface"/mysteriet relateras mot på detta sätt -för vilken RIKTNING tar det?) Endast den enkla, "primitiva", barnstadiets utvecklings-framsteg tar det.. praktisk energikanalisering, jagets profilering genom ...ord, osv.. På denna nivå snurrar eller inte snurrar hela samvaron mänskligheten emellan, och vi VET det, men kan inte uttrycka det.


Blajet är bara ett substitut/perversion, inför behovet av KOMMUNIKATION.


Kära gode gud (skulle vilja tala till dig på ett annat sätt, men ett annat ord, men jag vill bara mena vad jag hoppas att jag menar): När INSER eller VET jag att det där "offrandet", det genomskinliga centret av jagmedvetenheten, inte bara är ett mystiskt jag, utan även dem andra?

En halvtimma sen

Skriver, nu, detta.. på wordpad, eftersom min anslutning till internet "gick sönder" igen. Jag är så jävla irriterad, men det handlar inte om detta. Shit, nu när jag tänker på sånt... haha.. min familj (och alla andra) SKYLLER liksom sin sexuella natur, över praktisk "imperfektion", etc.


Vill uttrycka allt i tusen ord här. Håll käften. Och att kanske "börja skriva på engelska" för att "höja kvaliten" och känna sig "smartare", och samtidigt förstå äcklet, känna äcklet. Nej herregud. Herregud.


Undertryckt feminitet. Undertryckt maskulinitet. Gillade jag passivt aggressiva människor, då, som en källa till "trygghet" (att liksom känna som älskad, uppmärksammad)? Kanske stämmer det. Jag är sådan, nu, helt och hållet. Typ... slår i väggen helt spontant. Samtidigt borde jag lära mig att sätta gränser mer (men man vill liksom FÖRINTA, man avskyr sig själv, i projektioner... men är rädd samtidigt för att förstöra någon "fin" relation som aldrig börjat ens, utan är romantisk, frånvarande och skör...)


Kanske, har jag problem.. men nej för HUR skulle jag haft "rummet".. för att mina "relationer" (vänner eller vad vi ska kalla det) skulle vara one-to-one, för att jag skulle känna uppmärksamhet, och tillträde för att vara intim. Mitt HJÄRTA vill älska och "dela ut" gruppen, men min natur klarar inte av detta i "nuläget", innan utvecklingen eller vad jag ska säga.. Detta gör mig undertryckt aggressiv mycket mycket mer än jag tror, skulle jag tro.. Jag blir aldrig fullt uppmärksammad, och jag "får inte" uppmärksamma på det sättet som anses normalt i det sociala rummet.. Jag vill liksom "dra in dig till hörnet", men är samtidigt romantiskt splittrad ut bland "alla" dem "där borta"... Lojal men inte lojal, ledsen... Ledsen? Låter perverst, som om jag var en "gubbe"....



Nu, vill jag att hon "ska vara här"... Även då jag är såhär barnslig, tvångsmässig, "missbrukig", osv.... Det är s.a.s "orent" eller "ofärdigt"... Här är jag ett barn, men vad ska jag göra åt det.. jag måste ju "gå igenom" det här, denna "orenhet" för att komma "in"... MAKT är allt jag kretsar kring, jävlar... måtte inte livet ta mina privata kärleksomsorger ifrån mig... jag är liksom inte gud..

"Hjälp" liksom, hjälp hjälp... Och jag själv finns inte ens här för mig.. så, kanske innebär de här tiderna att jag faktiskt (i alla fall börjar) släppa taget! Hitta jämlikar (det är något HELT ANNAT, det är nästan 100% kretsat kring KÄNSLOR, det fullt personliga.. som något, ja jämlikt, inte "ägt" eller annat osant.. -men är det ALLTID jag som måste säga detta? Finns det någon som känner precis likadant? Något säger mig, litegrann, att det delvis är hon, men hon har inte tagit sig hit i ordmassorna, och det har ett finare intryck, en sann ömhet, med samma känsla av "förståelse" utan sin egen uppmärksamhet, förlorad i en egen absorbering.. väntande på någon annan, alla andra...)



Jag är här, men det känns så skitigt. Förlåt. Men det är så... som vi ville ha det, så som det är, även fast det inte är så, men vi tror det...


-

Sårar människor alltid varandra? Varför kan vi inte erkänna ("någon gång") vilka vi är? Varför fortsätter vI?

Egentligen vet vi. Att allt är mycket större. Att våra "ansträngningar" (lärdommar, genom "offrande" som maktmissbruket skapar) handlar om någto mycket högre -men oss som central närvaro och meningssammanhang. Är vi så rädda, vågar vi inte visa oss smutiga? Är det inte det som det handlar om -vilka en del av oss, de kloka, vet?

Kärlek?

Jag har lite svårt att  vara närvarande. Eftersom jag aldrig egentligen haft nära relationer, ahr jag blivit så neurotisk... och jag har höga krav, på "äkthet", eftersom jag är så cynisk, och vill eller behöver bryta ner allt...

Jag vill NÅ människorna jag investerar tid i nu. Gud påminn mig, med det här.. Jag har inte tid mer!

Jag är totalt jävla oseriös alltså! Som i en LEK, exakt så... Jag har "först bort" från banan och balansen, verkligheten själv liksom, om den är kärkek.. Jag "är inte där", med det som är "jag" på riktigt, dvs. med mina värderingar, och vilja..

Det ENDA som kan "ta mig tillbaka" är människor, en liten livsgnista av själ finns där.. och det är bara, alltid, i relationerna...

-





Funderar på att tatuera mig (inte fullt såhär overkill)


Middag

Jag äter grillad aubergine, tjocka skivor. Det godaste jag vet ungefär. Åt innan en röra på jordärtskocka (för lite stekt), tofu,lök, vitlök, kryddor, rismjölk med vaniljsmak (gott) och sk sojafärs (som små krossade havrepuffar) -inte lika gott..


Tre av fyra fågelungar som pappa råkade få ner från trädet, dog igår. Man ska mata sådana med köttfärs och lägga dem varmt. Det var skator tydligen, ganska intressant. Lite lustigt ("olämpligt") att jag skriver om det tillsammans med mat.. men tittar jag på det här ser jag att det är veganmat alltihopa. Jag äter inte kött mer tror jag, sen jag bara åt fisk nu under våren, så tar kött imot, bör kanske inte vänja mig vid det.. I framtiden kommer våra medvetanden reagera på sånt här genom en högre medvetenhet, inte äta animaliskt, etc.. Men allt blir mer instinktivt.. Drömde även en dröm där jag var jätteledsen och emotionell, rörande enorma älgar som dog, sköts.. jag ville inte att vi skulle äta dem, osv..

 

-

Jaha. SVART färg köpte hon.. Ser för jävligt ut...

Men mer hatar jag mig själv, att jag är sådan här. Men den är en kamp "mot" mig själv, MED mig själv. För jag är verkligheten, det är bara så jag kan NÅ och äntligen "transformera" mig själv, förändras...

Det är så jag måste "komma till insikt" med information, hur "verkligheten" (så som jag kallar det) ter sig... Kollapsen.

Bloggelito

Jag har ju en blogg redan med kanske 1500 inlägg.... Men, det här var mer privat. Vill ha den för mig själv.

Lite sorgligt, för nu när jag lagt ner min facebookanvändare, och alltså kapat till dem jag är intresserad av... så fortsätter jag, "en ny bana", med samma "skit"... Lägger till okänd på facebook (det nya namnet)... jag växer aldrig upp....


KONTROLLTVÅNG.

Men i alla fall. En sådan här kan vara bra, kanske reser man eller något.... Vill spara den länge. Nu kommer mamma hem, hon har köpt ett linne till mig, det sa hon i telefonen... om jag ville.. Et grått hippilinne med trådar med pärlor på, ska se om den funkar... (tillh hotpans och snygga ben, osv)...

Så det här är jag (alla jävla jag som finns) -jo, det hade jag själv velat höra,


puss


RSS 2.0